Recollida a Gush Etzion i arribada a Hebron

Les alambrades envolten els camps d’oliveres palestinws a Gush Etzion. Ja que l’expansió colonialista d’Israel no para de crèixer i envers la impossibilitat d’arrabassar les terres de les mans dels seus legitíms propietaris, la presència de brigades internacionals és important per ajudar a aquells que treballen la seva terra. Ahir La Recolectiva va ser present en una jornada internacional de recollida d’olives en la que van participar brigades provinents de França, Itàlia i fins i tot de la Universitat d’Hebron.

Aqui, només el camps d’oliveres i una fàbrica pedrera palestina resisteixen avui dia envers el constant avenç dels assentaments israelians. Són agulles en un paller, però estan ben clavades a la terra. La terra que treballen amb les seves pròpies mans. La terra en la que viuen i en la que combaten.

Finalitzada la nostra tasca als camps d’Etzion, ens vam mobilitzar per continuar la feina a Tel Rumeida, Hebron. Acollits per l’organització de Youth Against Settlements, realitzarem la recollida d’olives a una de les ciutats on els colons realitzen més actes hostils de tota Cisjordània. De fet, ahir a la nit i a partir d’unes tensions ja existents, una quinzena de colons, protegits per soldats, van atacar a pedrades diversos domicilis palestins entre els quals hi ha el que opera Youth Settlements i on es troba acollida La Recolectiva.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s